Hopp til innholdet

Hva kan vi utfordre dere på?

Det er alltid noe man kan gjøre bedre. Og det er stort sett alltid noe man bør gjøre bedre. Det vet dere: Hvis ikke går det som det gjorde med Blockbuster og Kodak. Joda, de gjorde det veldig bra. Så lenge det varte.

Så, hvordan kan vi sammen med dere gjøre dere til en bedre versjon av dere selv? Samtidig som vi gjør hverdagen til de menneskene dere berører (være seg ansatte, brukere eller kunder) noen hakk bedre?

Illustrasjon av fargerike mennesker.
Illustrasjon: Sunniva Bogetun Johansen

Vi tar gjerne en prat med dere for å finne ut av hva dere kan ha behov for. Det kan være dere behøver hjelp for å finne ut av hva dere behøver? Når det gjelder diskriminering har det kommet en rekke krav til hva dere må kartlegge, hvilke planer dere må ha og hva dere rent faktisk må gjøre.

Det kan være dere behøver hjelp med å kartlegge mulige utfordringer? Hjelp med å redegjøre for den nå lovpålagte aktivitets- og redegjørelsesplikten (ARP)? Er dere en kommune som har fått påpekt at dere ikke er heeelt innenfor når det gjelder ARP? Har dere noen holdninger eller rutiner dere behøver å bli utfordret på? Eller er det en helt konkret utfordring dere ønsker litt starthjelp for å komme dere over?

Vi vet at dere har stor betydning for om diskriminering skjer, eller ikke kommer til å skje, for veldig mange. Dere har et valg i forhold til hvordan dere forvalter det ansvaret. Det er nemlig det fine, om man kan si det, med diskriminering: Man får gjort så ufattelig mye ved å forebygge!

Hvordan kan vi hjelpe dere?

Tre kolleger sitter rundt et møtebord.

Rådgivning

Mange hender som setter sammen store puslespillbrikker.

Kompetanse-
heving

To hender

Samarbeid