Hopp til innholdet

Samarbeid

Det er fryktelig mye vi ikke kan. Og så er vi helt sikre på at vi kan noe dere ikke kan. Så da tenker vi at det må være veldig mye spennende vi kan få til sammen. Nøyaktig hva kan vi kanskje også finne ut av sammen?

Enten dere har en helt konkret plan og vet eksakt hva dere har behov for, eller dere ønsker å få til «noe», så er det veldig hyggelig om dere tar kontakt med oss. Hvem vet, det kan være vi klarer å gjøre verden bittelitt bedre?

Vi ønsker å bygge broer, åpne vinduer, knuse noen glasstak, og få luftet ut mest mulig gammelt grums. Om det er i en butikk eller i et finansforetak eller en fotballklubb er ikke vi så opptatte av. Det vi har lyst til å finne ut av er om vi kan samarbeide om et prosjekt mot diskriminering.

Og du, dersom du allerede gjør mye spennende mot diskriminering er vi også veldig glade for å få lære noe eller utvikle noe ennå bedre sammen!

Er du advokat, jurist eller har annen erfaring innenfor dette området er vi også glade om du tar kontakt: Vi ønsker oss et størst mulig fellesskap for virkelig å kunne jobbe effektivt og målrettet mot diskriminering. For å kunne gjøre det behøver vi et nettverk av dyktige og engasjerte mennesker som deg!